Akupunktur och örter

Akupunktur i kombination med kinesiska örter är en beprövad behandling

Det är mycket möjligt att du får kinesiska örter som en del av din behandling. Dessa mycket beprövade, klassiska formler kompletterar och förstärker akupunkturens effekter.

Både örtblandningar och akupunktur är delar av TKM (Traditionell kinesisk medicin) och bygger på samma teorier. Användningen av kinesiska örter går flera årtusenden tillbaka och är ett av de mest sofistikerade kosttillskott som finns, även idag. De har gått igenom en tidstest som det inte finns motsvarighet till i västerländsk medicin. Klassiska örtformler är noggrant balanserade så att de, när de används enligt TKM, inte skapar biverkningar.

Örtblandningar finns bland annat i form av tabletter, kapslar, vätska eller pulver. De örter jag använder är GMP-certifierade (Good Manufacturing Practice).

De kinesiska örter du är ordinerad får användas enbart av dig.

Mycket viktigt! Du ska bara ta örter som du fått ordinerade. Ingen annan person ska ta dessa örter, även om den personen har liknande symtom. Formlerna för kinesiska örter är individuellt anpassade efter de specifika behov du har. Du får örter bara efter en personlig och aktualiserad TKM undersökning.

Information och litteratur om TKM

Skaffa dig mer information om Traditionell kinesisk medicin

Akupunktur och örter
Rulla till toppen